VI SÖKER ARBORIST & KLÄTTRANDE TRÄDFÄLLARE

Välkommen till Djupeskog Trädfällning AB i Norrtälje!

Vi söker en kunnig och engagerad arborist & klättrande trädfällare till vårt team.

om oss på djupeskog trädfällning ab

Djupeskog Trädfällning AB grundades år 2015. Sedan dess har vi framgångsrikt erbjudit en omfattande uppsättning arboristtjänster. Dessa inkluderar olika aspekter av trädfällning i varierande svårighetsgrader, såsom avancerad fällning, sektionsfällning och hantering av stormfällen. Dessutom ägnar vi oss åt beskärning, bortforsling, flisning och stubbfräsning.

Vårt företag har som målsättning att stödja en bred kundkrets, inklusive privatpersoner, samfälligheter/föreningar, företag, organisationer och skogsägare. Vår verksamhet sträcker sig över en betydande geografisk yta som omfattar Roslagen, Uppsala och Norra Stockholm.

omfattning: heltid
anställningsform: tillsvidare anställning
placering: utgångspunkt norrtälje kommun, med arbete i roslagen, uppsala och norra stockholm.
En arborist klättrar högt upp i ett träd med hjälp av rep och annan utrustning. Arboristen är utrustad med en säkerhetssele och andra skyddsutrustningar för att utföra trädvård på ett säkert sätt. Trädkronan och grenarna runtomkring skapar en naturlig bakgrund.
mångsidiga Arbetsuppgifter

I rollen som arborist och/eller klättrande trädfällare engageras du i en omfattande variation av arbetsuppgifter inom trädfällning, röjning, flisning och bortforsling. Oavsett årstid utför vi arbete utomhus och letar efter dig med stark fysisk kondition och passion för arbete i naturen.

Din profil

Vi letar efter individer som är utbildade arborister och/eller klättrande trädfällare och som vill vara med och bygga upp Djupeskog Trädfällning. Om du är rätt person för oss, kommer vi att hjälpa dig att investera i din framtid. Som person är du driven, engagerad och trivs med att hålla en hög servicenivå. Vi värderar personlighet högt och strävar efter att hitta dig med rätt inställning eftersom ansvarstagande och säkerhetstänkande är avgörande i vårt arbete.

krav på behörigheter

Vi letar efter dig som har minst 1-2 års erfarenhet av arbete som arborist/klättrande trädfällare och som innehar följande behörigheter:

  • B-körkort
  • Motorsågskörkort A + B
meriterande egenskaper
  • BE-körkort
  • C-körkort
  • ETW – European Tree Worker Certifiering
  • Motorsågskörkort C
  • God vana att hantera körning med släp samt allmänna maskiner som minilastare och banddriven flis maskin
Vill du vara en del av vårt dynamiska team och bidra till framgången för Djupeskog Trädfällning AB?
Skicka din ansökan till andreas@djupeskog.se redan idag!
Vid frågor, kontakta:
Djupeskog Trädfällning AB
Andreas Åkerlund, VD
070-971 65 16
In English: We are hiring!

Read the entire job advertisement in English here and join our team!