LÄR OCH UTFORSKA

Lär och utforska vårt omfattande bibliotek med informativa artiklar och experttips. Här kan du lära dig allt som rör både trädfällning och stubbfräsning, hitta köpråd, instruktioner, erbjudanden, inspiration, kundkommentarer och mycket mer! Vi delar insikter om utrustning, säkerhetsåtgärder och miljövänliga metoder för att hantera dina trädbestånd. Oavsett om du är en erfaren yrkesman eller en trädgårdsentusiast, erbjuder våra artiklar de resurser du behöver för att ta hand om dina träd och skapa en vacker och trygg utomhusmiljö.

Hem & Trädgård Stubbfräsning Trädbeskärning Trädfällning

Här kan du läsa mer om våra tjänster inom trädfällning, stubbfräsning och bortforsling!

En arborist klättrar högt upp i ett träd med hjälp av rep och annan utrustning. Arboristen är utrustad med en säkerhetssele och andra skyddsutrustningar för att utföra trädvård på ett säkert sätt. Trädkronan och grenarna runtomkring skapar en naturlig bakgrund. Lär och utforska våra tjänster och erbjudanden.

trädfällning

Här kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder inom trädfällning.

En stubbfräs i arbete, med roterande fräshjul som maler ner en trädstubbe till små bitar. Maskinen är utrustad med en kraftfull motor och är omgiven av trädstammar och grenar. Lär och utforska våra tjänster och erbjudanden.

Stubbfräs

Att ta hand om stubbar och rötter är mycket jobb. Vi hjälper dig gärna med det.

En traktor drar en släpvagn full av grenar längs en grusväg i skogen. Traktorn har en kraftfull motor och en robust släpvagn för att enkelt transportera bort grenar och annat avfall från skogsområdet. Lär och utforska våra tjänster och erbjudanden.

Bortforsling

Röjningsarbete, vedkapning, flisning och bortforsling. Du väljer hur virket tas omhand.