Jobba hos Djupeskog Trädfällning AB

Öppna positioner. Gör karriär hos oss på Djupeskog Trädfällning AB

Skicka in en spontanansökan! Om tjänsten du är ute efter inte är tillgänglig, skicka en spontan ansökan till oss. Vi söker alltid drivna, hårt arbetande och ambitiösa personer.

Spontanansökan arbete

Om Djupeskog Trädfällning AB

Djupeskog Trädfällning AB är ett entreprenörsdrivet bolag som specifikt inriktar sig på att hjälpa privat- och företagskunder med trädfällning och trädvård.

Bolaget grundades 2015, och med över 9 års erfarenhet inom trädfällning och trädvård erbjuder vi professionellt utfört arbete till rimliga priser.

Bild på en person som gjort karriär som trädfällare, och använder en motorsåg för att fälla ett träd. Trädfällaren har skyddsutrustning och är noggrant tränad i att utföra trädfällning på ett säkert sätt. Omgivande träd och grönska kan ses i bakgrunden.
Andreas Åkerlund, VD Djupeskog Trädfällning AB

Våra värdeord

Mänskligt

Som ett kundcentrerat företag prioriterar och värdesätter vi människor. Vi förstår och har empati för våra kunder, samarbetspartners och medarbetare. Samhällsengagemang är dessutom av stor betydelse för oss. Därför stödjer vi aktivt Suicide Zero och deras livsviktiga arbete för att minska antalet självmord.

Resultat

Vi hjälper kunder oavsett storlek. Allt från privatpersoner till samfälligheter, företag, organisationer och skogsägare. Genom åren har vi fått fantastiska recensioner och omdömen på plattformar som Google, Facebook och Hitta.se, vilket vi är speciellt stolta över.

Säkerhet

Säkerhet är också en central del i vår strategi för att vara ett företag i framkant i decennium, inte enstaka år. Vi är fullt försäkrade genom Länsförsäkringar. Vi arbetar särskilt endast med pålitliga och erfarna trädfällare som har gedigen kunskap om träd och teknik. Dessutom kompletterar vi löpande med utbildning inom säkerhet.

Enkelhet

Slutligen ska det vara enkelt och smidigt att beställa trädfällning och trädvård hos oss. Vi är snabba och tydliga i vår kommunikation och arbetet utförs professionellt och effektivt, helt enligt överenskommelse för att hjälpa våra kunder.

Vill du göra karriär hos oss?

Är du personen vi söker? Slutligen har vi nedan identifierat några genomgående egenskaper från personerna som arbetar på Djupeskog Trädfällning och de vi uppskattar. Känner du igen dig genom några av egenskaperna nedan, så vill vi gärna prata med dig.

En erfaren arborist klättrar upp i ett imponerande träd i Uppsala för att utföra expertträdvård.

Kontakta oss

Djupeskog Trädfällning AB är ett entreprenörsdrivet bolag som är specifikt inriktade mot att hjälpa privat- och företagskunder med trädfällning och trädvård.