om oss på Djupeskog Trädfällning AB

Vår vision

Om oss och vår vision. Djupeskog Trädfällning AB är ett entreprenörsdrivet bolag som är specifikt inriktade mot att hjälpa privat- och företagskunder med trädfällning och trädvård.

Bolaget grundades 2015, och med över 9 års erfarenhet inom trädfällning och trädvård erbjuder vi professionellt utfört arbete till rimliga priser.

Vi erbjuder heltäckande arboristtjänster, inklusive avancerad trädfällning, sektionsfällning, stormfällen, beskärning, bortforsling, flisning och stubbfräsning.

Bild på en trädfällare som använder en motorsåg för att fälla ett träd. Trädfällaren har skyddsutrustning och är noggrant tränad i att utföra trädfällning på ett säkert sätt. Omgivande träd och grönska kan ses i bakgrunden.
Andreas Åkerlund, VD Djupeskog Trädfällning AB

Våra värdeord

Mänskligt

Som ett kundcentrerat företag prioriterar och värdesätter vi människor. Vi förstår och har empati för våra kunder, samarbetspartners och medarbetare. Samhällsengagemang är dessutom av stor betydelse för oss. Därför stödjer vi aktivt Suicide Zero och deras livsviktiga arbete för att minska antalet självmord.

Resultat

Vi hjälper kunder oavsett storlek. Allt från privatpersoner till samfälligheter, företag, organisationer och skogsägare. Genom åren har vi fått fantastiska recensioner och omdömen på plattformar som Google, Facebook och Hitta.se, vilket vi är väldigt stolta över.

Säkerhet

Säkerhet är en central del i vår strategi för att vara ett företag i framkant i decennium, inte enstaka år. Vi är fullt försäkrade genom Länsförsäkringar. Vi arbetar endast med pålitliga och erfarna trädfällare som har gedigen kunskap om träd och teknik. Dessutom kompletterar vi löpande med utbildning inom säkerhet.

Enkelhet

Att beställa trädfällning och trädvård hos oss ska vara enkelt och smidigt. Vi är snabba och tydliga i vår kommunikation och arbetet utförs professionellt och effektivt helt enligt överenskommelse för att hjälpa våra kunder.

logga suicide zero

Hittills har vi ihop med våra kunder samlat in

Tack för ditt stöd!

Vårt samhällsengagemang

För oss är det av betydelse att engagera oss i samarbeten som främjar samhällsutvecklingen. Vi stödjer aktivt Suicide Zero och deras livsviktiga arbete för att minska antalet självmord.

För varje kunduppdrag donerar vi oavkortat 50 SEK till deras organisation och deltar därmed i arbetet mot psykisk ohälsa.

Våra kunder bidrar till livsviktigt arbete

Besök Suicid Zeros webbplats för att läsa mer om deras insatser och för att hitta våra insamlingsaktioner för år 2024 eller år 2023.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tack för ditt stöd!

En erfaren arborist klättrar upp i ett imponerande träd i Uppsala för att utföra expertträdvård.

Kontakta oss

Djupeskog Trädfällning AB är ett entreprenörsdrivet bolag som är specifikt inriktade mot att hjälpa privat- och företagskunder med trädfällning och trädvård.