företag och Förening

Trädfällning, stubbfräsning och beskärning kan upplevas som svårt och tidskrävande.

Företag, organisationer, samfälligheter och föreningar, vi erbjuder heltäckande arboristtjänster för ert behov. Låt oss göra den svåra biten. Ring våra trädfällare i dag och prata med en expert. .

Boka ett kostnadsfritt besök för gratis offert med fast pris!

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande.

Kort kontaktformulär som visas i hero

Företag och föreningar

Företag, organisationer, samfälligheter och föreningar, vi erbjuder heltäckande arboristtjänster för ert behov. Låt oss göra den svåra biten. Ring våra trädfällare i dag och prata med en expert. 

Ett långsiktigt samarbete

Våra erfarna trädfällare erbjuder den goda omvårdnad om träden du önskar dig. Vi har mycket god kunskap kring trädets funktion, biologi och livsmiljö. Vi ser alltid till att dina träd mår bra, är säkra, vackra och lever länge. Vi bedömer behov av, planerar och genomför olika typer av trädvårdsinsatser och är sakkunniga vid trädval samt alla arbeten som rör hantering av träd, allt ifrån plantering, uppbindning och skötsel till vård.

Rådgivande arbetsuppdrag

I rådgivande arbetsuppdrag gör vi inventeringar och riskbedömningar av större trädbestånd och enstaka och närliggande träd i parker, kyrkogårdar och gatumiljö. Vi lämnar alltid en skriftlig rekommendation på lämplig insats/plan framåt.

Ansvar och säkerhet är viktigt för oss

Då många arbeten sker på hög höjd och är fysiskt krävande behövs både kunskap och kvalitet för en säker trädfällning. Vi tar säkerhet på största allvar, för allas skull. Trädfällning kan vara förenat med livsfara om det utförs felaktigt. Att avlägsna stormfällda träd eller rotvältor är mycket svårare och farligare än vanligt avverkningsarbete då det ofta rör sig om träd i spänn, hängande delar av ett träd och rotvältor som kan slå över. Vi använder rätt utrustning som både är säker och avsedd för ändamålet.

Läs mer om kraven i Arbetsmiljöverkets författningssamling.

Djupeskog Trädfällning AB

Tidigare samarbeten med företag och föreningar

Behöver ni hjälp med arboristtjänster?

Djupeskog Trädfällning erbjuder heltäckande arboristtjänster inom trädfällning -både avancerad, sektion och stormfällen, beskärning, bortforsling, flisning samt stubbfräsning. Vi är verksamma inom hela Norrtälje-, Uppsala- och Stockholmsområdet.

Hos oss arbetar specialister på trädfällning med lång erfarenhet som kan hjälpa dig med trädfällning på ett säkert sätt -oavsett om du anlitar oss som privatperson eller företag.

Våra maskiner

Vi använder maskiner från tillverkaren Bandit. Trots maskinens höga kapacitet och kraftfulla motor är den lättmanövrerad för en person. Med sina smidiga 70 cm i bredd och larvfötter tar den sig fram på de flesta ställen och lämnar därav minimalt avtryck på mark och gräsmatta.

Vanliga frågor från föreningar & samfälligheter

Här har vi samlat svar på vanliga frågor vi får om från föreningar, företag, organisationer och samfälligheter. Har du frågor specifikt om trädfällning har vi samlat liknande frågor och svar här. Självklart går det utmärkt att kontakta oss direkt om du har undrar över något som inte finns med här.

Frågor och svar

Vi prissätter tjänsten per dm i diameter, samt normalt fräsdjup 10 cm. Ovanpå det tillkommer en engångsavgift för maskin och framkörning.

Ja, i de flesta fall har du möjlighet att använda RUT-avdrag för trädfällning, stubbfräsning och relaterade arbeten och få en skattereduktion på upp till 50% av arbetskostnaden. Självklart sköter vi ansökningen om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Exempel från Skatteverket på arbeten som du kan få rutavdrag för är; beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar. Röjning av sly, stubbfräsning och kapning av ved. Hos Skatteverket kan du läsa mer om RUT-avdrag eller kontakta oss.

Om stubbens stam har för hög höjd sågar vi självklart ner den inför arbetet med vår stubbfräsmaskin.

Vår stubbfräsmaskin är liten, smidig och kraftfull. Inte nog med att maskinen tar sig fram på de flesta ställen, den orsakar dessutom minimalt med avtryck och skador på mark och gräsmattor.

Upptäck bekvämligheten med att ha våra experter nära dig. Vi erbjuder stubbfräsningstjänster i Norrtälje, Stockholm och Uppsala, så att din trädgård kan förbli vacker och felfri. Här hittar du oss på den plats du har permanent -eller sommarboende.

Furusund

Gräddö

Norrtälje

Rådmansö

Uppsala

Åkersberga