Omdömen och kundrecensioner

Genom åren har vi fått fantastiska recensioner och omdömen på plattformar som Google, Facebook och Hitta.se, vilket vi är väldigt stolta över.

  • Googles sammanlagda betyg: 5 utav 5.
  • Betyg baserat på 170+ recensioner.
  • 3 av 5 blir återkommande kunder.

Därför kan du fatta ett välgrundat beslut inför inköp av tjänster inom trädfällning och trädvård.

Se vad tidigare kunder har att säga om Djupeskog Trädfällning AB

Hasse Lindgren
Hasse Lindgren
2024-06-06
Mycket personlig, högkvalitativ och yrkesmässig leverans av arboristtjänster. Rekommenderas!
Ivar Olsen
Ivar Olsen
2024-06-01
Djupeskog tog ner främst en stor gammal sälg. Det är drygt en meter mellan bod och boningshus. En lönn stod vid en häck, som vi ärr rädda om. Fint nedtaga träd och städning efteråt. Mycket professionellt gjort och vi är mycket nöjda med arbetet.
Lena Ström
Lena Ström
2024-05-31
Tord Persson
Tord Persson
2024-05-24
Tack för fantastiskt bra utfört jobb och service//
Stefan Kjaer
Stefan Kjaer
2024-05-06
Marie Forsberg
Marie Forsberg
2024-05-02
Mycket väl utfört arbete, bra dialog hela vägen. Kan varmt rekommendera.
Anna Ivaska
Anna Ivaska
2024-04-29
Tog ner 10 granar hos mig varav 7 stod mellan hus/staket/elledning. Otroligt nöjd med hela processen! Snabba, precisa och effektiva hela vägen från besök till offert till utförande. Jobbet utfördes helt felfritt och dessutom väldigt trevliga allihopa i teamet som var hit. Rekommenderas!
Sophie Ekman
Sophie Ekman
2024-04-24
Kan verkligen rekommendera Djupeskog. Anlitade dem för att ta ner 8 träd varav 4 sektionsfälldes då de stod mycket illa till vid stugan. Sedan flisning och kubbning. Trots besvärliga vindar var det klockrent. Är jätte nöjd, allt har skötts proffsigt från förfrågan till utfört arbete. Dessutom mycket trevliga. Väldigt imponerande och nöjd. Kommer att använda dem igen. / Sophie
Marita Brorsson
Marita Brorsson
2024-04-23
Väl utfört arbete. Kan varmt rekommendera Djupeskog. Och om vi behöver hjälp igen så känns det tryggt att anlita dessa trevliga killar 👍
Linnéa Sjöholm
Linnéa Sjöholm
2024-04-20
Fick hjälp att fälla 4 träd och stubbfräsning av rabatt. Allt proffsigt utfört precis enligt överenskommelse. Trevligt bemötande! Kommer absolut anlita Djupeskog igen om jag behöver hjälp i framtiden! :)

Fantastiska omdömen från privatkunder och företag

Här kan du läsa alla betygsättningar direkt på Google

Goda omdömen och nöjda kunder är beviset på vårt arbete

Vi är stolta och tacksamma över att få hjälpa så många kunder med våra tjänster inom trädfällning och trädvård. Dessutom ger varje uppdrag oss insikter och möjligheter att förbättra våra tjänster.

För oss är nöjda kunder det yttersta beviset på vårt arbete och engagemang. Därför är det viktigt att lyssna, förstå och agera utifrån kunders behov. Denna inställning har lett till de många positiva omdömen vi har fått och fortsätter att driva oss framåt.

Kundernas nöjdhet och trygghet är vår största belöning och motivation. Vi är tacksamma för förtroendet från varje kund och ser fram emot att fortsätta skapa vackra och säkra trädgårdar.