bortforsling

Röjningsarbete, flisning, kapning & bortforsling – vi hjälper dig!

Att ta hand om ett eller flera fällda träd är mycket jobb. Vi hjälper dig självklart med det.

Att röja upp efter trädfällning

Djupeskog Trädfällning är experter på framför allt att fälla träd. Men även efter att ett träd fälls behöver det tas om hand.

Vi erbjuder olika tjänster som är till för att hjälpa dig. I stort utsträckning anpassar vi oss efter dina önskemål. Om du exempelvis eldar och behöver ved brukar vi kapa upp stammen i lagom stora bitar så att de passar i din braskamin / öppna spis.

Om du exempelvis eldar och behöver ved brukar vi kapa upp stammen i lagom stora bitar så att de passar i din braskamin / öppna spis.

Träflis

Om du har en tomt, trädgård eller odlingar kan vi flisa upp trädet åt dig. Flis går att använda till mycket i din trädgård. För inspiration om hur du kan använda fliset rekommenderar vi den här hemsidan. Självklart kan vi även kombinera bortforsling och flisning. Med andra ord, vi flisar upp en del av materialet och forslar bort resterande.

Kostnad för bortforsling

Beroende på storleken på träden och även antalet kan bortforsling vara förhållandevis tidskrävande. Därför är det många kunder som väljer att spara in lite pengar genom att göra mer eller mindre av jobbet själva. Bland annat genom att ta hand om riset. Om vi ska forsla bort allt ris och eventuellt stammen också behöver vi ta in en lastbil, som i sin tur kostar pengar.

Ved att elda med

Behöver du ved? Då kapar vi upp trädet i lagom längder efter dina önskemål för att passa till din braskamin / öppna spis.

Om du slipper köpa ved och producerar värme blir det arbete vi utför än mer kostnadseffektivt. Dessutom får du gott om ved som kan värma under vinterhalvåret. Vi tycker alltid det är positivt när resterna av ett fällt träd kommer till användning.

Rent och snyggt, vi är mycket nöjda!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Djupeskog Trädfällning har hjälpt mig med att fälla flera svåra stora träd och röjt sly. Båda gångerna med perfekt resultat. Känns tryggt att anlita Andreas på Djupeskog som håller vad han lovar. Det är alltid rent, snyggt och tryggt. Rekommenderas varmt!
Marie

Uppkapat och klart!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Väldigt trevlig bemötande. Kom med tre killar i lovad tid och tog ner en 16 m gran på en timme. Sågade allt i 30 cm bitar. Redo för klyvning.
Mer går inte att förvänta sig. Vi kommer anlita Djupeskog Trädfällning igen.
Gabrielle

Bortforsling

Djupeskog Trädfällning tillhandahåller tjänster inom trädröjning. Vi hjälper dig att röja träd, stubbar, kvistar och buskar från din fastighet. Vi har både utrustning och erfarenhet för att på ett säkert och effektivt sätt röja din tomt. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Bortforsling av Djupeskog Trädfällning
Djupeskog Trädfällning AB

Flisning

Flis går att använda till mycket i din trädgård. Om du har en tomt, trädgård eller odling kan vi flisa upp trädet åt dig. För inspiration om hur du kan använda fliset rekommenderar vi den här artikeln som är publicerad på Sara Backmos webbsida. Självklart kan vi även kombinera bortforsling och flisning. Med andra ord, vi flisar upp en del av materialet och forslar bort resterande.

Kapning av träd

Vi kapar upp trädet i sektioner efter önskade längder. Du kan också välja att ta hand om trädet själv för att hålla en del av kostnaden.

De flesta av våra kunder önskar få trädet uppsågat i mindre bitar för att använda vid eldning och uppvärmning i tex. vedspis. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information.

Uppkapat träd av Djupeskog

Frågor?

Här har vi samlat vanliga frågor som dyker upp inför ett röjningsarbete. Välkommen att kontakta oss för ytterligare frågor. Vi på Djupeskog Trädfällning hjälper dig gärna. Djupeskog Trädfällning är det lokala företaget med expertkompetens inom tjänster relaterade till träd.

Vanliga frågor inför ett röjningsarbete

Generellt är svaret ja. Det räknas som trädgårdsarbete. En av punkterna Skatteverket nämner lyder så här,

”Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning”

Läs mer på Skatteverkets webbsida.